Stiel

9701 CA Groningen

Image

www.stiel.nl
Stiel is een maatschappelijke organisatie voor samenlevingsopbouw in de stad Groningen.
Het werk van Stiel richt zich vooral op:
  • Opbouwwerk
  • Vrijwilligerswerk
  • Buurtbemiddeling Groningen
Sociale activering bij Stiel betekent dat je je actief gaat inzetten buitenshuis. Er wordt daarbij altijd gekeken naar jouw situatie en naar wat bij jou past.

Stiel werkt behalve voor de gemeente Groningen ook voor de geestelijke gezondheidszorg (GGz), Stichting Huis en de Van Mesdagkliniek.
Samenwerkingspartners bij reïntegratietrajecten zijn CVITES, Werkprojecten Groep, Toevluchtsoord Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) en Stichting Huis.

Stiel is gevestigd aan de Munnekeholm in de binnenstad van Groningen. Stiel werkt met name in de Groninger wijken, maar voert ook enkele activiteiten binnenshuis uit. In de vrijwilligerszaak, een onderdeel van Stiel, kunnen vrijwilligers, organisaties en bedrijven terecht voor informatie, vacatures, advies en bemiddeling rondom vrijwilligerswerk.